CHANEL



Åhhhhhh visst är den snygg? Jag älskar den
Fick den som sagt av mami och dadi här om dagen. Så jäkla glad är jag! Kommer typ använda den jämt! :D haha nejdå, måste ju matcha den till rätt kläder med!

Puss Mathilda

Med min "P" ;)



Hej jag sitter och myser i min soffa hemma med P. Vet att folk har frågat om vem det är osv men kommer inte ta det på bloggen för känns lite för privat. Okej jag skriver om det mesta i blogger men inte killar, hihi.

Vi ska i alla fall mysa vidare, titta på film osv. Ska starta Avatar snart, jag var bara tvungen att blogga så min lilla lover fick vänta ett tag, aaawww cutie :)

Förresten visst blev Victorias nya bröst snygga? :D Jag funderar på ifall jag med ska göra bröstförstoring. Jag menar jag har ju typ ''normalstora'' eller hur man ska förklara det? Men vill lixom ha större ju :) Sen vill jag såklart göra läpparna med men då måste jag åka till Stockholm och fixa det för här finns inget. Har redan kollat upp det! :(

Men sen ska jag blogga om min snygga väska som jag fick av mami och papi här om dagen! :D

Puss Mathilda

BRÖSTOPERATION - CHECK!

Cha cha! Sorry att jag har varit skit off på bloggen typ, men har gjort bröstoperation.. inte lika stora som kissies.. men snart så, ska göra en till snart! Henne bröst är så hilma snygga! Sen måste jag bara banta för min mage är tjock ;$

Aja, det var väl allt från mig denna gång. Har ni några frågor om de nya brösten?? Fråga på då hihi...

/Victoria